Odmeval bo Elvis Presley

Foto: Arhiv organizatorja Elvis Presley Story Foto: Arhiv organizatorja Elvis Presley Story
Prihodnji četrtek bodo v Križankah odmevale največje uspešnice Elvisa Presleyja, in sicer v izvedbi vrhunske tuje zasedbe Memphis project - Oscar Chersa & The Flaming Stars Orchestra.
Oglej si celoten članek

Koncertno zgodbo kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja bodo v ljubljanskih Križankah 14. junija ob 21. uri zapisali Memphis project - Oscar Chersa & The Flaming Stars Orchestra, ki obljubljajo večer njegovih največjih uspešnic.

Zasedbo sestavljajo vrhunski tuji glasbeniki s pevcem Oscarjem Cherso na čelu in velja za eno najboljših, ki preigrava Elvisove skladbe do potankosti. Memphis project - Oscar Chersa & The Flaming Stars Orchestra sicer nastopajo predvsem v tujini in na večjih priznanih festivalih, kot vodilna skupina pa so nastopili tudi na znamenitem prestižnem festivalu Elvis Day, kjer so poželi ovacije več kot deset tisoč obiskovalcev.

Vstopnica v predprodaji znaša od 29 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.