Odpravite se na nenavaden izlet

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na spored nekaterih slovenskih kinematografov je danes prišla drama Izlet domačega režiserja in scenarista Nejca Gazvode.
Oglej si celoten članek

Trije prijatelji, stari nekaj čez dvajset let, se odpravijo na morje, na nekaj dnevni izlet, kot so to počeli že v srednji šoli.

Gregor (Jure Henigman) je vojak, ki je prišel na dopust iz misije v tujini, Živa (Nina Rakovec) je živahno dekle, ki čuti do Gregorja več, kot si dovoli priznati, Andrej (Luka Cimprič) pa je njun najboljši prijatelj, ki z ostrim jezikom napada svet okoli sebe, da bi prikril dejstvo, da je osamljen in nerazumljen.

Na prvi pogled sicer navaden izlet postavi na kocko njihovo prijateljstvo, hkrati pa film skozi življenjske dialoge in situacije pove zgodbo o iščoči se generaciji, ki ne najde svojega mesta v razdrobljenem svetu dandanašnjika.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Celju, Mariboru in Novem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.