Odštekana Panika na vasi

Foto: Žurnal24 Panika na vasi je v tehniki stop-motion animacije napravljena galska verzija Mon
Čas je za Kino Kino! Ob 20. uri si lahko v Kosovelovem domu v Sežani ogledate odštekan animirani film Panika na vasi.
Oglej si celoten članek

Plastični igrači Kavboj in Indijanec načrtujeta presenečenje s piknikom za svojega prijatelja Konja, vendar pomotoma kupita petdeset milijonov opek. Ta nevšečnost sproži verigo povsem odtrganih dogodkov - prijatelji med drugim odpotujejo v središče Zemlje, pešačijo čez tundro in odkrijejo paralelni podvodni svet, poseljen z bizarnimi kreaturami. Bo Konj s Kobilo, v katero je nesmrtno zaljubljen, v svetu, ki mu ritem diktira panika, sploh kdaj užil miren trenutek v dvoje?

Panika na vasi režiserjev in scenaristov Stéphanea Aubiera in Vincenta Patara je eden redkih celovečernih animiranih filmov, ki jih je doletela čast, da so bili premierno predvajani v uradnem izboru festivala v Cannesu.

Vstopnina je 2,50 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.