Odvetnik zahteva poročilo o Surinem zdravju

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Tom Cruise toži medijski koncern Bauer Media Group. Proces bo, kot kaže, umazan.
Oglej si celoten članek

Ko je revija Life & Style objavila članek, da je Tom Cruise po ločitvi od Katie Holmes zapustil tudi svojo hčer Suri, se je zvezdnik odločil za 50-milijonsko tožbo zoper lastnika revije.

Obe strani sta se za sodni proces dobro oborožili in svojim nasprotnikom že poslali seznam dokazov, ki jih želita videti. Če bo sodnik zahtevam ugodil, bi lahko proces osramotil tako Cruisa kot lastnika revije.

Odvetnik, ki zastopa Bauer Media Group, od Toma zahteva točno določeno poročilo o stikih, ki jih je imel s Suri po ločitvi od žene. Poleg tega želijo vedeti, kakšno vlogo igra pri komunikaciji s šestletnico scientologija, ki ji pripada zvezdnik. To pa še ni vse. Zagovornik revije hoče tudi poročilo o Surinem duševnem stanju in poročilo o vseh tožbah, ki jih je vložil Cruise.

Igralčev odvetnik pa zahteva ime anonimnega vira in celoten zapis komunikacije med virom in revijo. Cruise želi tudi vedeti, kakša so pravila pri iskanju in preverjanju informacij. Pregledali bodo tudi članke, ki so jih mediji objavljali o verskih skupinah.

Proces naj bi trajal pet dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    23:45 15. Februar 2013.

    Ubogi otrok, denarja več kot dovolj, pa ničesar drugega, razen verskega fanatizma, če tej smešnici od scientology lahko tako rečemo. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.