Odziv dečka, ki ni dobil maminega poljuba, morate videti!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Alexander je že pri dveh letih osvojil splet …
Oglej si celoten članek

Na posnetku, ki je te dni zaokrožil po spletu,  deček Alexander iz Jacksonvilla na Floridi hiti razlagati svojemu očetu, kako ogorčen je nad dejanjem svoje mame. To kar je povzročilo njegovo ogorčenost, pa vam bo stopilo srce. Mali Alex namreč očetu s kretnjami in nekaj besedami pove, kako vznemirjen je, ker ga mama pred odhodom v službo ni poljubila. Prav tako pa se je pritožil, ker ni poljubila njegove mlajše sestrice in očeta. "Kakšna mama stori kaj takega," je malčka hudomušno vprašal očka, on pa mu je na to odkimal in odgovoril: "Ne vem."

Mama Diana je posnetek objavila na Facebooku in pojasnila, da se ji je hudo mudilo. Posnetek, ki ji je strl srce, kot je zapisala, je kmalu obšel svet, Diana pa te napake verjetno ne bo ponovila nikoli več. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.