Oglasil se je odvetnik Michaela Schumacherja

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Po številnih špekulacijah o zdravstvenem stanju Michaela Schumacherja se je oglasil odvetnik družine.
Oglej si celoten članek

46-letnik je konec decembra 2013 med smučanjem doživel hudo nesrečo, zaradi katere je nekaj časa ležal v komi. Njegova žena Corrina se je v zadnjih mesecih zavila v molk, zato se mediji zanašajo na izjave tistih, ki Schumija dobro poznajo. Nazadnje je revija Bunte pisala, da se je stanje nekdanjega dirkača izboljšalo in da lahko spet hodi. Družina je to demantirala, a tabloid vztraja, da je njihov vir verodostojen.

Družini pomembna zasebnost

Corrini je v tem težkem času zelo pomembno, da informacije ne uhajajo v javnost, zato izjav ne bo dajala in tako bo tudi ostalo. "Nesreča je bila brez dvoma pomemben dogodek sodobne zgodovine, zato se je o njej smelo poročati. Sedaj, ko je nastopila faza okrevanja, ki je od javnosti tudi prostorsko ločena, saj se je odvijala v bolnišnici oziroma v domačem okolju, pa javnost nima več pravice do informacij,“ je razložil zagovornik družine Schumacher in se tako odzval na mnoge javne pozive, naj Corrina jasno pove, kako gre njenemu možu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:10 4. Februar 2016.

    Približn tolk, kot normalne ljudi za debile tvojga tipa...

  • 09:19 3. Januar 2016.

    In,če fejst dobr razmislim,kako je z šumitom,pridem do zaključka,da me boli Johanson za njega pa njegovo okrevanje.

  • Zanimivo mi je ker je toliko veliko oseb ki z veseljem sprejmejo vlogo javne osebnosti. So veseli ker so znani …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.