Oglasila se je družina pokojne punce Jima Carreyja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Družina in prijatelji o smrti 28-letne vizažistke Cathrione White, s katero se je igralec Jim Carrey pretekli teden razšel.
Oglej si celoten članek

Prijatelji Cathrione White, ki si je v ponedeljek, le nekaj dni po tem, ko se je še drugič razšla z igralcem Jimom Carreyjem, vzela življenje, si ne morejo oprostiti, da se niso odzvali na njeno sporočilo na Twitterju. "Odjavljam se s Twitterja. Upam, da sem bila lučka v življenju svojih najbližjih,“ je Cathriona v četrtek zapisala na Twitterju. Na zapis so se njeni sledilci začeli odzivati šele po njeni smrti … "Ker je to zapisala na Twitterju, ji nihče ni odpisal. Če bi kaj takšnega napisala na svojem Facebook profilu, bi se nekdo takoj odpravil k njej,“ meni Judd Weiss, dober znanec pokojne vizažistke.

Kot smo poročali, sta njene posmrtne ostanke odkrila prijatelja in obvestila policijo, ki je ob Whitovi odkrila tablete in poslovilno pismo, v katerem je omenila razhod z igralcem.


Carrey se je na njeno smrt odzval že v ponedeljek, včeraj pa se je oglasila še Cathrionina družina.
"Družina Cathrione White obžaluje prezgodnjo smrt ljubljene hčerke in sestre. Cathriona je bila luč v naših življenjih. Vsa družina jo je globoko ljubila. Zelo jo bomo pogrešali. V teh težkih časih prosimo, da nas pustite v miru žalovati.“

Mediji sicer navajajo tudi enega od njenih sosedov, ki je izjavil, da se mu je zdela Whitova v zadnjih dneh depresivna, govoril je celo o paranoji. "Ni se smejala. V zadnjih mesecih je celo posestvo opremila z varnostnimi kamerami,“ je povedal neimenovani vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.