Oglejte si njuno pot v raj

Film Pot v raj jutri začenja svojo 'plovbo' po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Vetra v jadro mu daje pravkar osvojena nagrada občinstva za najboljši film, ki jo je, poleg src gledalcev, osvojil na letošnjem Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Pot v raj je celovečerni prvenec režiserja Blaža Završnika, v katerem sta glavni vlogi odigrala Ajda Smrekar in Klemen Janežič.

Film govori o mladem fantu, ki se po smrti obeh staršev odpravi na očetovo jadrnico, a mu na poti do morja pot prekriža zmedeno dekle po imenu Lučka. Po mučni skupni poti do obale Lučka Žaka vendarle s svojo simpatičnostjo in zmedenostjo prepriča, da jo vzame s sabo na jadrnico do otoka Olib, kamor je namenjena. Počasi iz tujcev postajata nekaj več. Drug drugega sprejmeta s težavami, ki jih nosita s sabo. Brez pomilovanja in tolažbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.