Ognjeni obroč, ki popelje v prihodnost

Foto: Blitz Film & Video Distribution Ognjeni obroč Foto: Blitz Film & Video Distribution Ognjeni obroč Foto: Blitz Film & Video Distribution Ognjeni obroč Foto: Blitz Film & Video Distribution Ognjeni obroč Foto: Blitz Film & Video Distribution Ognjeni obroč Foto: Blitz Film & Video Distribution Ognjeni obroč Foto: Blitz Film & Video Distribution Ognjeni obroč
Konec tedna v slovenske kinematografe prihaja akcijski domišljijski spektakel Ognjeni obroč.
Oglej si celoten članek

Režiser fantazijskih pripovedi Hellyboy in Favnov labirint vas bo popeljal v bližnjo prihodnost, ko Zemljo napadejo velikanske pošasti, ki lahko uničijo celotna mesta. Da bi rešili človeštvo, znanstveniki ustvarijo velikanske robote, ki so lahko kos surovi moči in velikosti napadalcev.

Robote upravljajo posebej izurjeni piloti, ki se s pomočjo misli povežejo med seboj, vendar morajo ob tem paziti, da virtualna resničnost iz njihove podzavesti ne zvabi uničujočih spominov. Ko se pošasti pripravljajo na poslednji spopad, morajo tudi roboti in njihovi piloti strniti vrste in okrog nezemeljskih stvorov ustvariti ognjeni obroč pogube.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.