Ogorčeni nad vlogo Toma Cruisea

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tom Cruise, ki je bolj nizke rasti, se je znašel v središču spora glede višine, ko je sprejel vlogo knjižnega akcijskega junaka, visokega 196 centimetrov.
Oglej si celoten članek

Tom Cruise, ki je visok zgolj 170 centimetrov, je dobil vlogo fikcijskega junaka, nekdanjega majorja vojaške policije Jacka Reacherja, visokega 196 centimetrov, v filmski priredbi knjige One Shot. Vendar oboževalci knjižnih uspešnic o Reacherju načrtujejo bojkot filma. Eden izmed njih je izjavil: "To je najslabša odločitev glede igralca," nekdo drugi pa je "občutil slabost" nad izborom igralca.

Vendar je Brit Lee Child, pisatelj kriminalnih trilerjev, podprl izbor Toma za to vlogo. "Velikost Reacherja je metafora za neustavljivo moč, ki jo Cruise upodablja na svoj način," je pojasnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.