Ogrejte se ob porciji panč smeha

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
V Linhartovi dvorani Cankarjevega doma se nocoj ob 20. uri začenja tretji zimski festival Panč.
Oglej si celoten članek

Festival Panč, ki je občinstvo prvič nasmejal leta 2008, je postal stalnica v programu dogodkov v prestolnici. Leto pozneje se je poletni različici pridružila še zimska, ki je sprva potekala v Kinu Šiška, lani v Cvetličarni, letos pa se seli v Linhartovo dvorano Cankarjevega doma. Organizatorji so prepričani, da je to še en pomemben korak k razvoju stand-up komedije pri nas in sami uveljavitvi žanra med Slovenci.

Prvi večer festivala se bo na Panču prvič predstavil mladi hrvaški dvojec Goran Vugrinec in Andrija Golubić. Med njima bo na oder stopil prekaljeni maček domače komedije Mladen Pahović, ki je pred kratkim v Mariboru zabaval občinstvo prireditve Bob leta - med televizijskimi oglasi. Kot zadnja vas bosta nasmejala vsem dobro poznani Pižama in angleški gost Chris Martin - ne to ni pevec skupine Coldplay.

Za dnevno vstopnico boste odšteli 16 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.