Ojoj, kaj se dogaja s Pippo Middleton?

Foto: Profimedia Pippa Middleton Foto: Profimedia Pippa Middleton Foto: Profimedia Pippa Middleton Foto: Profimedia Pippa Middleton
Nekoč je bila zapeljivka, danes pa ...
Oglej si celoten članek

Na sestrini poroki, leta 2011, je zaslovela z zapeljivo zadnjico in hitro osvojila naslov najbolj privlačne kraljeve sestre. Osem let po tem, pa je 36-letna Pippa Middleton močno postarana. Paparaci so jo v Londonu ujeli med sprehodom z enoletnim sinom Arthurjem in povsem verjetno je, da Pippin dojenček ne spi veliko, saj ima mlada mamica podočnjake do lic. 

Foto: Reuters Pippa Middleton

Če je nekoč veljala za zapeljivejšo mlajšo sestro vojvodinje Kate Middleton, pa je danes ravno obratno. Kate je z vsakim otrokom, s princem Williamom jih imata že tri, videti bolj vitka in zapeljivejša, medtem ko je mlajša Pippa videti precej starejša od veliko bolj slavne sestre. 

Foto: Profimedia kate middleton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.