Ojoj, še en ljubezenski trikotnik sester Kardashian

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Očitno jim ljubimcev v Hollywoodu zmanjkuje …
Oglej si celoten članek

25-letna Kendall Jenner, supermanekenka in članica slavne družine Kardashian velja za najbolj skrivnostno v svoji družini. Za razliko od ostalih članov, svojih ljubezenski vezi ne izpostavlja prav pogosto. Tokrat pa je potrdila, da ljubi NBA zvezdnika Devina Bookerja. Golobčka sta na Instagramu namreč objavila skupne fotografije in video ter jih okrasila s simbolom srca. 

Foto: Instagram Kendall Jenner

Zveza mlade lepotice in športnika ne bi bila nič nenavadnega, če ne bi bil Devin v preteklosti v širšem klanu Kardashian že romantično vpleten. Devine je bil namreč v zvezi z Jordyn Woods, bivšo najboljšo prijateljico Kendalline sestre, Kylie Jenner. Spomnimo, da je Woodsova v družini Kardashian povzročila velik špetir, ko se je za eno noč zapletla s partnerjem Khloe Kardashian, Tristanom Thompsonom

A tudi Kylie je že poskrbela za ljubezensko "reciklažo" v slavni družini. Njen bivši je namreč raper Tyga, ki je nekoč grel posteljo Blac Chyni, ki pa ima otroka z Robertom Kardashianom, bratom slavnih sester. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.