Ojoj, si je Jankovićeva Ursula dovolila modni kiks?

Foto: Facebook Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana Ursula Gawish s prijateljem Foto: Facebook Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana Ursula Gawish in Mija Jonković s prijateljico
Ursula Gawish, ki velja za eno najlepše oblečenih Slovenk, si je na tednu mode Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana privoščila tole …
Oglej si celoten članek

Lepa temnolaska se je namreč kar dva večera zapored pojavila v enakem suknjiču, le da ga je prvi večer kombinirala s črnimi hlačami in bluzo, drugi večer pa z izbiro v belem. 

Nekateri pravijo, da gre za modni kiks, mi pa smo mnenja, da je Ursula s tem le dokazala, kako domiselna zna biti pri kombiniranju oblačil. In kljub temu, da prisega na prestižne modne kose, ki jih v njeni omari zagotovo mrgoli, se v istem kosu ne sramuje pokazati dvakrat zapored. Ta trend so sicer že pred nekaj leti v obtok spravile nekatere hollywoodske zvezdnice.

Več Ursulinih modnih zgodb pa lahko spremljate na njenem Instagram profilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 13:59 27. Maj 2016.

    ne morem verjet...

  • 18:04 26. Maj 2016.

    Po komentarjih sodeč vidim, da tale novica ljudi res "zelo" zanima.

  • 14:57 26. Maj 2016.

    Stari to pa je res drama

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.