Ojoj, takole se je Shakira spravila nad taščo

Foto: Profimedia
Pevka gradi zid in z lutko provocira taščo.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia shakira, avtomešalec Pevka Shakira rada provocira. Najprej je v svet poslala novo pesem, s katero se je spravila nad bivšega, nekdanjega nogometaša Gerarda Piqueja, in njegovo novo partnerko, sedaj pa provocira še svojo taščo Montserrat Bernabeu.

Zvezdnica se seli v Miami, trenutno pa še živi v hiši, ki sta si jo nekoč delila s športnikom, s katerim je bila 11 let v zvezi. Vila stoji ob vili Piquejevih staršev, kar je pevko motilo že od samega začetka. In kaj je storila sedaj? Med hišama bo postavila zid. Delavci so že začeli z delom.

To pa še ni vse. Na svoj balkon je postavila lutko čarovnice, ki gleda proti taščinemu domu. Pevka je na Montserrat jezna, ker je vedela za Gerardovo afero, a je ni obvestila.

Kakor koli že, Piqueja napadi bivše očitno zabavajo. Takole se je odzval na njeno pesem. 

Foto: Instagram shakira

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.