Okostnjak! Zakaj ji njena slavna mama ne pomaga?

Foto: Profimedia kaia gerber Foto: Profimedia kaia gerber Foto: Profimedia kaia gerber Foto: Profimedia kaia gerber
Slava in želja po karieri v šovbiznisu načeli zdravje 16-letnice?
Oglej si celoten članek

Kaia Gerber, 16-letna hčerka manekenke Cindy Crawford, je na zabavi ob noči čarovnic še enkrat dokazala, da je strašljivo suha. Njene noge spominjajo na vžigalice, še bolj suhljat od nog pa je njen hrbet. Čeprav so se mnogi vplivneži iz modne indrustrije zavezali, da ne bodo več najemali tako koščenih deklet, je Kaia pri modnih oblikovalcih vse bolj priljubljena, postala je celo obraz jesenske kolekcije blagovne znamke Hudson Jeans.

V času, ko mnogo deklet strada do smrti, da bi bile videti kot modeli in manekenke, je takšno vedenje oblikovalcev neodgovorno. Zdi se tudi, da Cindy zaradi hčerine teže ni pretirano zaskrbljena, čeprav je pred časom povedala, da se zaveda, da je pritisk za mlade manekenke sedaj veliko večji, kot je bil v časih, ko je ona kraljevala na modnih brvih. "Moja konfekcijska številka je bila 36. Nikoli nisem bila pretirano suha in s tem se nikoli nisem obremenjevala. Dekleta so smela imeti prsi, boke, nekaj "odvečnega“ mesa. Danes pa se od manekenk pričakuje, da so veliko bolj suhe kot manekenke v mojih časih.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:20 31. Oktober 2017.

    Isto ti je sranje:pri debelih v buci nekaj ne stima,da se nazirajo,pa tudi s presuhimi nekaj ni vredu,da se pozija …

  • 17:51 31. Oktober 2017.

    Kdaj se boste pa bajsik lotili? Aja, biti debel je moderno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.