Okradli samo Posh

Foto: Žurnal24 Posh je ostala brez oblek za nastope.
Pevki Victorii Beckham so v Nemčiji ukradli obleke, ki jih je imela za nastope na turneji Spice Girls.
Oglej si celoten članek

Članico združene pop skupine Spice Girls Victorio Beckham so nepridipravi olajšali za nekaj tisoč funtov. Ta teden so imele pevke koncert v Nemčiji, po predstavi pa je Posh ugotovila, da so iz njene gardedobe izginili čevlji, obleke in nakit. Suhico pa je še posebej razjezilo to, da so okradli samo njo, obleke drugih članic so bile namreč nedotaknjene.

Nek vir je za Sunday Mirror povedal, da je bila Posh čisto iz sebe, saj je ugotovila, da je tat prebrskal vse njeno imetje. "Moda ji pomeni vse, zato je bila zelo jezna. Vse svoje obleke namreč shranjuje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.