Okrogli jubilej: Kakšno presenečenje za Andreja Škufco!

Foto: Instagram Andrej Škufca Foto: Instagram Andrej Škufca Foto: Instagram Andrej Škufca
Andrej Škufca na veliko praznoval ta okrogli rojstni dan ...
Oglej si celoten članek

Plesni mojster, učitelj, koreograf in sodnik Andrej Škufca je v soboto, 25. novembra, praznoval 50 let. Kot je razkril na Instagramu je jubilej proslavil z razkošno zabavo v krogu prijateljev, kjer seveda ni manjkalo plesa in glasbe. Za darilo je med drugim dobil tudi karikaturo in veliko steklenic alkohola, tako da bo praznovanje zagotovo trajalo še v december. Andrej je na zabavi cel večer objemal soprogo Melindo, s katero sta očitno še vedno zaljubljena kot prvi dan, čeprav sta nedavno praznovala že sedmo obletnico poroke. Par ima tudi sina, ki bo drugo leto star 5 let. Par se pozna že skoraj 30 let, a iskrica je preskočila leta 2008, nekaj mesecev po tem, ko sta svoje moči združila v plesu. Zaljubljenca sta se poročila septembra 2016 na Ljubljanskem gradu.

Veliko presenečenje pa so mu pripravili tudi na snemanju sinočnje polfinalne oddaje Slovenija ima talent, ko mu je s pesmijo in lučkami voščila cela dvorana. Andrej se je ekipi žirantov šova pridružil šele letos, čeprav v vlogi televizijskega žiranta ni prvič. V preteklosti je v tej vlogi že sodeloval v plesnem šovu Zvezde plešejo, takrat je bil znan kot zelo stog žirant. "Rekel sem si, da sem jaz tisti, ki predstavlja stroko. Zadal sem si, da bom čim bolj realističen - če je dobro, je dobro, če ni, ni," je v preteklosti komentiral svoje stroge televizijske ocene. Morda je gledalce zato toliko bolj presenetil v šovu Slovenija ima talent, saj tekmovalcem tokrat deli večinoma zelo lepe in spodbudne besede. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:59 27. November 2023.

    Tip je preprosto neprebavljiv..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.