"Oksana si udarce zasluži"

Foto: Žurnal24 Mel Gibson Oksana Grigorieva
Igralec Mel Gibson še vedno razburja javnost, potem ko je bil nasilen do svojega nekdanjega dekleta.
Oglej si celoten članek

Oksana Grigorjeva, nekdanje dekle Mela Gibsona, je bila pred dnevi deležna hudih žaljivk, opazk in celo klofut hollywoodskega igralca, s katerim bije bitko za skrbništvo nad njuno sedemmesečno hčerko Lucio.

Mel naj bi jo dvakrat udaril v obraz, medtem ko je držala hčerko v naročju, pri tem pa naj bi rekel, da si udarce zasluži.

Obstaja celo posnetek, na katerem ga Oksana sprašuje, kakšen moški je, da dvakrat v obraz udari žensko, medtem ko ona drži otroka. "Veš kaj, zaslužiš si," ji jezen odvrne.

Oksana je razkrila, da ji je v enem izmed prepirov celo izbil dva zoba.

Kaj je Mela tako razbesnelo, ni znano, so pa na začetku tedna njegovi odvetniki povedali, da Oksana poskuša na vsak način onemogočiti Melu dostop do hčerke.

Par se je letos aprila po več kot enem letu zveze razšel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.