Okužena z virusom, za katerega ni zdravila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Lindsay Lohan je napadel redek virus, ki ga ne morejo zdraviti.
Oglej si celoten članek

Lohanova se je okužila med dopustovanjem v francoski Polineziji, kjer je preživljala božične praznike. Bolezen prenašajo komarji, ki so jo očitno pošteno popikali. Igralka je na svojem twitterju vse naprosila, naj uporabljajo zaščito pred komarji. 

Virus chikungunya prenašajo komarji. Obolelemu se poviša telesna temperatura, pojavi se bolečina v sklepih, utrujenost in izpuščaji na koži. Zdravila ni, bolečine v sklepih pa lahko trajajo več mesecev. 

"Ni zabavno biti bolan. Kljub temu srečno novo leto vsem. Pazite se. Rada vas imam,“ je svojim sledilcem sporočila igralka, ki je odločena, da ne bo dovolila, da ji virus pokvari počitnic. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:33 31. December 2014.

    Upajmo, da ga ni preveč skozi nos potegnila.

  • 21:33 31. December 2014.

    Upajmo, da ga ni preveč skozi nos potegnila.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.