Oliver Dragojević zadnji trenutek odpovedal koncert

Foto: Arhiv organizatorja Oliver Dragojević
Še pred nekaj dnevi trdil, da zagotovo pride.
Oglej si celoten članek

Še v ponedeljek je Oliver Dragojević odločno trdil, da bo nastopil v Frankfurtu na tradicionalnem koncertu Hrvaške noči. Številni oboževalci so bili nad njegovo odločitvijo navdušeni in so ga podprli pri odločitvi. No, še isti večer pa so organizatorji frankfurtskega koncerta javili, da Oliverja zaradi njegovega zdravstvenega stanja ne bo.

"S težkim srcem vam sporočamo, da se naš dragi Oliver Dragojević ne sme izpostavljati napornim nastopom zaradi svojega zdravstvenega stanja. Predvsem mu želimo veliko moči pri okrevanju in popolno ozdravitev. V mislih in molitvah stojimo ob strani našemu prijatelju in legendarnemu umetniku. Oliver vas vse lepo pozdravlja in vam želi nepozabno zabavo in obljublja, da bo z nami drugo leto," so na uradni Facebook strani objavili organizatorji dogodka.

Razkrili so tudi, da namesto Oliverja v Frankfurt prihaja njegov dalmatinski glasbeni kolega Petar Grašo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.