Oliver ni prebral nobene knjige

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Slavni kuhar Jamie Oliver je priznal, da v življenju ni prebral niti ene knjige.
Oglej si celoten članek

V intervjuju za Independent je slavni britanski kuharski mojster Jamie Oliver priznal, da v življenju še nikoli ni prebral knjige v celoti. Kljub temu pa obstaja knjiga, ki jo je skoraj prebral, in to je Kitchen Confidential.

"Nikoli v življenju nisem prebral knjige. Vem, da to zveni zelo nevedno, vendar sem dislektik in se hitro začnem dolgočastiti. Knjiga, ki sem jo skoraj prebral, je Kitchen Confidential Anthonyja Bourdaina. Vendar je avtor knjige prišel v Veliko Britanijo in me pet let maltretiral, tako da sem knjigo vrgel v ogenj. Bourdain se je opravičil in sva se pobotala. Verjetno bom moral prebrati še preostanek knjige," je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.