Olivii Wilde grozili s smrtjo

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Olivia Wilde je zaradi ljubezenskih prizorov z Omarjem Eppsom v seriji Zdravnikova vest prejela grožnje s smrtjo.
Oglej si celoten članek

Na snemanju uspešne televizijske serije Zdravnikova vest so morali za nekaj časa poostriti varnostne ukrepe, saj je zvezdnica Olivia Wilde po snemanju ljubezenskih prizorov s temnopoltim soigralcem Omarjem Eppsom prejela grožnje s smrtjo.

Olivia, ki je v priljubljeni seriji igrala lik zapeljive dr. Remy Hadley, se je morala v epizodi leta 2009 poljubiti s soigralcem Eppsom. Po predvajanju tega dela na malih zaslonih pa je doživela burno nasprotovanje gledalcev, ki so bili besni zaradi medrasnega poljuba. "Zaradi tega smo dobili veliko sovražnih sporočil. Obstajajo rasisti. Prejeli smo sovražno sporočilo, ki je govorilo, da si nekdo želi odrezati moje ustnice in me ubiti," je razkrila lepotica za revijo Cosmopolitan in dodala: "Nekaj časa smo zato imeli na snemanju dodatne varnostnike."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.