Olivio Wilde so morali reševati na Jamajki

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Počitnice igralke Olivie Wilde in njenega partnerja Jasona Sudeikisa na Karibih prav gotovo niso bile tako sproščujoče, kot sta si jih zamislila.
Oglej si celoten članek

Olivia Wilde in Jason Sudeikis, ki sta par zadnjega pol leta, si prav gotovo nista tako predstavljala svojih prvih skupnih počitnic na Jamajki. Med preživljanjem njunih aktivnih počitnic sta namreč kar dvakrat zašla v težave, iz katerih so ju morali reševati lokalni ribiči, je v pogovorni oddaji The Late Show With David Letterman priznala zvezdnica. "Preprosto nisva želela le ležati na plaži, zato sva se odločila za vožnjo s kajakom. Opozorili so naju, naj ne greva, saj je bilo morje razburkano, ozračje pa vetrovno, vendar sem mislila, da nama bo vseeno uspelo," je povedala. No, igralka se je uštela, saj je že sredi zaliva postalo preveč vetrovno, valovi pa so bili previsoki. "Rešili so naju ribiči, ki so naju opazovali z daljnogledom. Prepričana sem, da so stavili, kateri se bo prej potopil," se je še pošalila.

Njuna nočna mora pa se tukaj še ni zaključila, saj sta se zaljubljenca kasneje odločila za nekaj bolj varnega – odpravila sta se na mali plavajoči otoček malo stran od obale. Ob odhodu z otočka pa je Olivia doživela nadvse neprijetno srečanje s kupom meduz, zato jima je morala na pomoč priskočiti ponovno ista reševalna ekipa od prej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.