Olsenova v zvezi s 17 let starejšim Sarkozyjem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zvezdnica nekdaj priljubljene serije Polna hiša, Mary-Kate Olsen, naj bi našla ljubezen v 17 let starejšem Olivierju Sarkozyju.
Oglej si celoten članek

Eno izmed slavnih Olsenovih dvojčic, Mary-Kate, naj bi zadele amorjeve puščice. Že en mesec naj bi se namreč sestajala z mlajšim polbratom nekdanjega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, Olivierjem, in parček naj bi bil zaljubljen do ušes.

Nekdanja igralka, zdaj pa modna oblikovalka, 25-letna Mary-Kate je bila pred tem nazadnje v resni zvezi z umetnikom Natom Lawmanom, mlajši Sarkozy pa je marca prekinil enoletno zvezo s Stello Schnabel. Za sabo ima sicer že en propadel zakon, iz katerega ima tudi dva otroka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.