Omar Sharif udaril oboževalko

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Legendarni filmski igralec je na filmskem festivalu v Katarju udaril oboževalko, ki je na rdeči preprogi pristopila k njemu, njegov nasilni izpad pa so ujele tudi kamere.
Oglej si celoten članek

V Egiptu rojeni igralec Omar Sharif je na filmskem festivalu v Katarju izgubil nadzor in na rdeči preprogi jezno udaril oboževalko, ki je k njemu pristopila v upanju na fotografijo. Njegov izbruh so zabeležile tudi kamere, posnetek pa si lahko ogledate na TMZ-jevi spletni strani.

To sicer ni bilo prvič, da se je igralec fizično spravil na koga. Leta 2003 je v Parizu napadel policista, štiri leta nazaj pa naj bi se spravil na varnostnika na parkirišču.

79-letni Sharif je v svoji dolgoletni karieri nastopil v klasičnih filmih, kot sta Laurence Arabski, za katerega je leta 1962 prejel tudi oskarja, in Doktor Živago.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.