Omedlela v lastnem urinu

Foto: Žurnal24 Kelly ni zaročena.
Pevka Kelly Osbourne je razkrila, da je nekoč med jemanjem drog izgubila zavest ter se znašla v svojem urinu.
Oglej si celoten članek

Na nekem televizijskem šovu je zvezdnica priznala, da je bila v dno duše ponižana, ko jo je mama našla nezavestno v postelji. Ki je bila mokra od urina.

"Spomnim se neke noči, ko me je mama s ščipanjem predramila, da sem spet začela dihati. Z grozo sem ugotovila, da sem ležala na mokri postelji. Stara sem bila 20 let. In če te mama najde v mokri postelji, je to res ponižujoče," je opisala dogodke.

Kelly je še priznala, da je pred časom jemala tudi sto tablet na dan. Spopadala se je z občutkom ničvrednosti, debelostjo in obtožbami, da je slavna le zaradi svojih staršev. "Nisem si bila všeč, zato sem jemala tablete," je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.