Omislila si je 14 let mlajšega ljubimca

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zakaj bi samo Demi Moore in Jennifer Lopez uživali v objemu mlajšega? Njuno razmišljanje je očitno všeč tudi Tyri Banks, saj si je tudi sama omislila mladega ljubimca.
Oglej si celoten članek

Supermanekenka Tyra Banks zadnje tedne menda uživa v objemu 14 let mlajšega ljubimca Roberta Evansa, ki je prav tako v manekenskih vodah. Paparaci so golobčka prejšnji teden ujeli v Los Angelesu, kjer sta v eni izmed tamkajšnjih restavracij uživala ob martinijih, dan za tem pa naj bi se skupaj celo odpravila na dvodnevni oddih.

Kot poroča ameriški spletni portal RadarOnline, naj bi bila 38-letna Tyra in 24-letni Robert skupaj že vsaj en mesec, a zvezdnica tega za zdaj še ni komentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.