On bo novi Terminator!

Foto: Profimedia
Vlogo v šestem delu so zaupali postavnemu Teksašanu.
Oglej si celoten članek

Z vlogo v Terminatorju se je Avstrijec Arnold Schwarzenegger vpisal v filmsko zgodovino in težko si je predstavljati, da bi ga lahko nekdo zamenjal. Tudi zato je trajalo kar lep čas, da so razglasili, kdo bo v šestem nadaljevanju igral slovitega kiborga. Vlogo so zaupali 35-letnemu Gabrielu Luni, ki je znan predvsem po seriji Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Film bo režiral Tim Miller.

Luna sicer ne bo edini Terminator, saj bo v filmu nastopil tudi Arnie, prav tako pa bomo videli tudi Lindo Hamilton, ki sta jo prva dva dela katapultirala med največje filmske zvezde. Tudi tokrat bo igrala Sarah Connor. Oba naj bi imela le manjšo vlogo.

To sicer ni prvič, da bo Terminatorja igral nekod drug. Leta 2009 ga je v Terminator: Odrešitev igral Sam Worthington.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.