On je najbolj privlačen član kraljeve družine!

Foto: Profimedia Arthur Chatto Foto: Profimedia Arthur Chatto Foto: Profimedia Arthur Chatto Foto: Profimedia Arthur Chatto Foto: Profimedia Arthur Chatto
Dame, spoznajte bratranca britanskih princev.
Oglej si celoten članek

Princ William in princ Harry sta dolgo veljala za najbolj zaželena samca kraljeve družine, a se je to spremenilo, ko sta zakorakala pred oltar. Ta naziv si je sedaj prislužil postavni 20-letni Arthur Chatto, ki na Instagramu pridno nabira nove sledilce. Teh je že več kot 130 tisoč, čeprav je doslej objavil le nekaj fotografij, tudi nekaj takšnih, na katerih razkazuje svoje izklesano telo.

Arthur je vnuk kraljičine sestre Margaret, ki je umrla leta 2002. Je 25. v vrsti za prestol, zato si lahko napol gole fotografije privošči. Je prvi član kraljeve družine, ki si je takšen posnetek sploh drznil objaviti. Za vse dame pa imamo slabo novico. Arthurjevo srce je oddano. Osvojila ga je Lizzie Friend, študentka umetnostne zgodovine na Univerzi v Edinburgu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.