Ona je razlog za konec slavne zveze

Foto: EPA
Foto: EPA
Madžarka Barbara Palvin naj bi Seleni Gomez speljala fanta.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden je odjeknila vest, da sta se Justin Bieber in Selena Gomez razšla. Sprva se je govorilo, da mlada zvezdnika za zvezo nimata časa in da je ljubezen uničila tudi Selenino ljubosumje. Kot se je izkazalo, ima lepotička precej "lep" razlog za sumničavost.

Justin naj bi se namreč zagledal v eno leto starejšo madžarsko manekenko Barbara Palvin. Preteklo sredo sta se brez sramu spogledovala na zabavi po modni reviji Victoria's Secret, v petek pa sta skupaj obiskala muzikal Levji kralj.

Selena je fotografijo bivšega s svojo novo objavila na Twitterju. Njeni oboževalci novemu paru v svojih komentarjih niso prizanašali … Justin modro molči, Barbara pa se brani: "Umirite se. Med nama se nič ne dogaja. Le fotografirala sva se … Kdo se ne bi? Še vedno pripada le vam ..."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.