Opa, enega že poznamo, tako privlačen pa je drugi sin Nuše Derenda

Foto: instagram
Foto: instagram
Postavni Gašper Derenda.
Oglej si celoten članek

Matevža Derenda, sina naše legendarne pevke Nuše Derenda, smo kot odličnega pevca in imitatorja spoznali v zadnji sezoni Znan obraz ima svoj glas, a Matevž ima še dve leti mlajšega brata Gašperja. In tudi on ima svoje čare!

Nuša je včeraj namreč objavila družinsko fotografijo z rojstnodnevnega izleta njenega soproga Frenka, ki je praznoval okroglih 60. let. "Frenk, moj mladenič, danes praznuje 60 let. Kot pravi moja zadnja pesem VALČEK, je ljubezen plutje po včasih mirnem, včasih razburkanem morju. Pa vendar je ljubezen nekaj najlepšega. Frenk, hvala. Hvala, da se že skoraj celo življenje od tebe učim, da skupaj rasteva, se spoštujeva in dopolnjujeva. Hvala, da me kdaj razjeziš in hvala, da smo ob tebi lahko srečni. /.../ Frenk nas je za svoj rojstni dan odpeljal v neznano. In tako že dva dni vsi skupaj uživamo in raziskujemo Slovenijo," je na Facebooku zapisala Nuša in pokazala fotografijo svoje lepe družine, na kateri je tudi mlajši sin Gašper, ki je v javnosti sicer najmanj izpostavljen. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.