Opa! Kakšna sprememba znanega igralca

Foto: Profimedia Macaulay Culkin
Igralec se je poslovil od videza, ki je bil zadnjih nekaj let njegov zaščitni znak.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Macaulay Culkin Macaulay Culkin je v zadnjih nekaj letih imel različne vzpone in padce. Ko se je pojavljal v javnosti, je običajno negativno presenečal, saj je deloval zanemarjeno. Več let se je spopadal z odvisnostjo od drog. 

Najnovejše slike pa dajejo slutiti, da je obrnil nov list v življenju. Zagotovo pa s spremenjeno podobo deluje bolj zdravo. Da mu nova pričeska pristaja pa se strinjajo tudi novinarji CNN-a, ki so na internetu opazili plaz navdušenja. "Glede na odzive, ki jiih dobiva njegova nova pričeska, se zdi, da se marsikatera ne bi branila biti 'sama doma' z njim," so zapisali.

Culkin trenutno sodeluje pri filmu Changeland, v katerem so med zasedbo tudi Seth Green, Breckin Meyer, Brenda Song in Rose Williams. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.