Opa! Novi tekmovalec si želi spati z Mirelo

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
V hišo Big Brother je včeraj vstopil še en novi stanovalec, 22-letni Anže.
Oglej si celoten članek

Anže je v predstavitvenem videu priznal, da mu dekleta z estetskimi popravki niso blizu, nato pa je Manjo že takoj v studiu Big Brother Kluba vprašal, če ima Mirela še prosto posteljo, saj noče spati na kavču. Zaželel pa si je tudi, da bi ga v hiši Big Brother obiskala Jelena Karleuša. Hmmm, je tudi vas malce zmedel?

Dvoumni pa so tudi njegovi odgovori glede ljubezenskega stana. Manji je zatrdil, da ni gej in da ga zunaj čaka dekle, v vprašalniku, ki ga vsakemu stanovalcu zastavi Big Brother, pa je odgovoril: "Na srečo ali nesrečo samski." No, verjetno bo Anže skozi šov uspel pojasniti vse te kontradiktorne izjave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:36 26. April 2016.

    še en pajac med pajaci.....itak enega normalnega tam notri ne moreš pričakovati

  • Anže kok so ti plačal da take neumnosti kvasiš ?<br />Letos so v BB-ju sam podkupljeni igralci pa psihični bolniki.

  • 19:55 26. April 2016.

    Nič vam ne pomagajo ti butasti šovi: Tina je objavila, da je noseča, zdaj pa prosim vsak dan poročilo na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.