Opa! Poglejte, kakšna je danes Shiloh Jolie-Pitt!

Foto: Profimedia angelina jolie, shiloh jolie-pitt Foto: Profimedia angelina jolie, shiloh jolie-pitt Foto: Profimedia angelina jolie, shiloh jolie-pitt Foto: Profimedia angelina jolie, shiloh jolie-pitt Foto: Profimedia angelina jolie, shiloh jolie-pitt Foto: Profimedia angelina jolie, shiloh jolie-pitt
"Johna" ni več …
Oglej si celoten članek

Leta 2014 je Brad Pitt povedal, da se njegova hči Shiloh ne odziva na svoje ime in vztraja, da jo morajo klicati John. Dekle se je tudi, raje kot v krila, oblačila v deška oblačila, zato se je že pisalo, da ima krizo identitete.

Nemška psihiatrinja Christa Roth-Sackenheim je takrat povedala, da gre za prenagljeno sodbo in da je povsem normalno, da otroci preizkušajo različne vloge, saj svojo identiteto še iščejo, je pa treba takšno obnašanje jemati resno. "Shiloh se kot deček oblači že več kot pol leta. Če poleg tega dejstva upoštevamo še njeno zahtevo, naj jo naslavljajo z moškim imenom, v njenem primeru ne moremo več govoriti o fazi. Njena starša bi moralo njeno obnašanje zaskrbeti, saj lahko predstavlja začetek motnje spolne identitete,“ je dejala strokovnjakinja. 

Angeline hčerino obnašanje ni skrbelo, saj se je kot otrok tudi sama tako vedla. Materinski nagon je ni pustil na cedilu. 15-letnica se je prelevila v prelepo najstnico, ki sedaj rada nosi obleke in ki zelo spominja na svojo mamo, še zlasti, kadar se zasmeji. Svojo slavno mamo je pred kratkim pospremila na premiero filma Eternals.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:52 31. Oktober 2021.

    naj ima vse po mami samo pameti ne...pa jošk naj si ne da odrezat

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.