Opa: Ste videli, kakšna je sedaj Lina Kuduzović?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Odlična odločitev!
Oglej si celoten članek

17-letna pevka Lina Kuduzović je decembra imela veliko razlogov za veselje. S skladbo Man like U, za katero je sama napisala besedilo in glasbo, se je namreč uvrstila na Emo 2020. "Ne morem verjeti, da bom končno stala na odru EME 2020,“ je veselo novico delila s svojimi oboževalci.

Magazin Lina Kuduzović o strtem srcu: "Bila sem osamljena"

Lina ima z glasbenimi tekmovanji že ogromno izkušenj. Kakšen diamant je, je dokazala že pri sedmih letih, ko je zmagala v oddaji Slovenija ima talent, v švicarskih Talentih pa je nekaj let pozneje zasedla drugo mesto. Leta 2017 se je uvrstila v finale nemškega šova The Voice Kids, še pred tem pa je na Evroviziji za otroke pristala na tretjem mestu.

Pred Emo pa se je Lina odločila za spremembo pričeske. Njeni lasje so sedaj svetlejše barve, nosi pa tudi frufru. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    16:10 7. Januar 2020.

    Zrela in potrebna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.