Opa! Takšnih fotografij od naše pevke nismo vajeni!

Foto: Anže Petkovšek Prihod Zale in Gašperja iz Evrovizije.
Foto: Anže Petkovšek Prihod Zale in Gašperja iz Evrovizije.
Zala je presenetila!
Oglej si celoten članek

Zala Kralj in Gašper Šantl spadata med najbolj prepoznavne pare pri nas. Iz anonimnosti sta stopila lani, ko sta Slovenijo zastopala na Evroviziji in dvignila precej prahu. Ko je bilo jasno, da sta v finalu, predvsem Zala ni pokazala pretiranega veselja. Gašper je takrat razložil, zakaj. 

Naša mlada glasbenika pa po koncu tega glasbenega dogodka nista počivala, ampak sta se vrgla v delo in pridno ustvarjata glasbo. Redno razveseljujeta tudi svoje sledilce na družbenih omrežjih – na Instagramu imata skoraj 45 tisoč sledilcev!

Zala jih je včeraj razveselila z malo drugačno, šaljivo fotografijo, na kateri je pokazala, kako se lahko letos, če bodo vse počitnice na morju padle v vodo, sončimo.

Par sicer zelo rad potuje, zato jima želimo, da bi se lahko kmalu spet kam odpravila in nas razveselila z lepimi dopustniškimi posnetki.

Foto: Instagram zala kralj

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:16 15. Maj 2020.

    Super fotka tile komentarji so pa od drekačov

  • 19:36 15. Maj 2020.

    naj raje napisejo naslov ,da posljemo kaj hrane... nekam podhranjena...ne vem

  • ode
    18:16 15. Maj 2020.

    Seveda jih nismo vajeni, zato ne strašite z njimi nas in naših otrok.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.