Opa: To je mama najslavnejše manekenke z oblinami

Foto: Profimedia
Najslavnejša manekenka z oblinami Ashley Graham pozirala s svojo mamo.
Oglej si celoten članek

Blagovna znamka za kopalke Swimsuits For All je za svojo novo oglaševalsko kampanjo najela najbolj uspešno manekenko za večje številke, Ashley Graham, in tudi njeno postavno mamo Lindo.

Kot je 53-letnica povedala za revijo Vogue, še nikoli prej ni stala pred profesionalnim fotografom, po ogledu fotografij pa je očitno, da je Ashley nadarjenost za poziranje podedovala po svoji mami, ki jo je že od rane mladosti učila, da je treba svoje telo ljubiti, pa naj bo suho ali bolj okroglo. "Gibanje 'Sprejmi svoje telo' je propagirala, še preden je sploh nastalo. Moja mama je vroča,“ pravi lepotica.
Se strinjamo …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:36 7. Februar 2018.

    Mama je bolsa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.