Opekač kruha za snobe

Foto: Andrew Lewicki
Foto: Andrew Lewicki
Ljubitelji razkošnih blagovnih znamk, ki obenem ljubijo slastne toaste, si lahko zdaj popečejo kruhke z logotipom Louisa Vuittona.
Oglej si celoten članek

Andrew Lewicki, oblikovalec iz Los Angelesa, je oblikoval opekač, ki bo navdušil modne navdušence in tudi vse tiste, ki si želijo razkošnega življenja. Unikaten opekač je narejen iz aluminija in prevlečen s teflonskim premazom. Logotip Louisa Vuittona pa je tisto, kar doda poseben pridih temu v običajnih okoliščinah nič kaj posebnemu gospodinjskemu aparatu, poroča Daily Mail.

Oblikovalec ljubi humor

"Obožujem plehke šale in uživam v humorju, obseden pa sem tudi z materiali in novimi metodami oblikovanja," Lewicki preudarno razloži, od kje izhaja potreba po oblikovanju tovrstnega opekača. Če vam tovrstni izdelki niso všeč, se nikar ne mrščite, saj niti oblikovalec sam ne jemlje resno svoje stvaritve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.