Opel pripravlja brezstrešno corso

Foto: Žurnal24 Brezstrešna corsa bo predstavljala hudo konkurenco obstoječim in prihajajočim ka
Vse večja je možnost, da bo Opel do konca prihodnjega leta kupcem ponudil novo, kabrioletno različico svojega popularnega malčka corse.
Oglej si celoten članek

Glavni konkurenti brezstrešnega malčka iz Rüsselssheima naj bi bili tako bodoči Volkswagnov polo v kabrio izvedbi kot tudi Peugeotov 207 CC in drugi podobni modeli. Po informacijah, ki prihajajo od virov blizu projekta, naj bi imel novi Oplov kabriolet platneno zložljivo streho. Odločitev naj bi temeljila predvsem na zmanjšanju stroškov razvoja in končne izdelave.

Kar zadeva motorizacijo, naj bi bila ta enaka tisti v standardnem modelu. Pod motornim pokrovom bodo tako bencinski twinport motorji in dizelski motorji CDTI, kupce pa naj bi razveselila še izvedba OPC z 1,6-litrskim turbo motorjem moči 141 kW/192 KM. Ne izključujejo niti možnosti hibridne različice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.