Operacijski maraton: Ta lepotica bi se rada spremenila v Melanio Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Claudia Sierra bi bila rada videti kot prva dama ZDA, Melania Trump.
Oglej si celoten članek

42-letna mama iz Teksasa se bo ulegla pod nož, ker bi bila rada videti kot Melania Trump. Njen kirurg, dr. Franklin Rose, pravi, da je imel že veliko pacientov, ki so k njemu prišli z isto željo kot Claudia.

"Rada bi se počutila kot prva dama. Melania zame predstavlja moč. Je naša prva dama in veselim se, da ji bom sedaj bolj podobna, postala boljša različica sebe in to kazala tudi navzven,“ je povedala Teksašanka, ki se je odločila za pomanjšanje prsi, operacijo nosu, liposukcijo, odstranitev odvečne kože na trebuhu, dvig zadnjice in vek. Poleg tega ji bodo vbrizgali še botoks in filerje.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.