Opici slačili tajvansko študentko

Zaradi dveh nagajivih opic, ki sta na vsak način želeli sleči Charmian Chen, je 22-letna tajvanska študentka in model postala internetna senzacija.
Oglej si celoten članek

Zatem ko so se na spletu pojavile njene zasebne fotografije s počitnic na Baliju, na katerih jo nagajivi opici slačita, je postala 22-letna Charmian Chen iz Tajvana izredno priljubljena. "Bila sem na počitnicah in fotografije so se mi sprva zdele smešne. Vendar sem, ko sem se vrnila na Tajvan, dobila ogromno prošenj za prijateljstvo (na Facebooku, op. a.) od neznanih ljudi. Pomislila sem, kako nenavadno, vendar je nekdo omenil, da je videl moje fotografije, kar me je resnično presenetilo. Zatem so začeli prihajati tudi klici s televizijskih postaj," je svojo pot do slave opisala tajvanska študentka in model, ki pa priznava, da si ne želi "biti znana le zaradi svojih prsi".

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.