Opoldne so vse hrvaške radijske postaje zavrtele ti dve pesmi

Foto: Profi
Foto: Profi
Radijske postaje so tako izrazile svojo podporo.
Oglej si celoten članek

Najbolj poslušane radijske postaje na Hrvaškem, med drugim tudi Radio Dalmacija, Antena Zagreb, Otvoreni radio, Radio Kaj, so točno opoldne zavrtele dve isti skladbi, s katerima so državljanom želeli izraziti podporo in jim sporočiti "poslušamo vas – niste sami - skupaj zmagamo“.

Več kot dva milijona poslušalcev je tako ob 12. uri prisluhnilo Moji domovini (Band Aid) in Insieme (Toto Cutugno). Hrvatov v zadnjih dneh ni prizadela le kriza, ki ga je sprožil COVID-19, ampak tudi potres, ki je v nedeljo povzročil ogromno gmotno škodo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.