Oprah prejela častni doktorat

Foto: FameFlynet Oprah Winfrey Foto: FameFlynet Oprah Winfrey Foto: FameFlynet Oprah Winfrey Foto: FameFlynet Oprah Winfrey Foto: FameFlynet Oprah Winfrey Foto: FameFlynet Oprah Winfrey
Televizijsko divo Oprah Winfrey so včeraj počastili s častnim doktoratom.
Oglej si celoten članek

Oprah Winfrey so na harvardski univerzi počastili s častnim doktoratom. 59-letna legendarna TV voditeljica je bila ob prejemu diplome iz prava vidno ganjena. Predsednica harvardske univerze Drew Faust je odločitev o podelitvi častnega doktorata pojasnila: "Svoj velikanski vpliv je uporabila v boju za boljši svet, s fokusom na pomembnosti izobraževanja." Oprah je s svojo organizacijo Angel Network namreč zgradila več kot petdeset šol v kar trinajstih državah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.