Oprah Winfrey: Bila sem zelo, zelo bolna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zdravniki so bili zelo zaskrbljeni za življenje voditeljice.
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica Oprah Winfrey je v oddaji z Ellen DeGeneres razkrila, da je zbolela za težko obliko pljučnice in da je bilo njeno stanje zelo resno.

Njene težave so se začele med potovanjem v tujini. Ko se je vrnila domov, je morala takoj v bolnišnico. "Mislila sem, da sem prehlajena, a to ni bil prehlad,“ je povedala in dodala, da so ji na urgenci nato razložila, da ima pljučnico. "Ne igrajte se s pljučnico,“ je voditeljica posvarila gledalce.

Oprah so domov poslali za antibiotiki, ki pa so bili neučinkoviti. Stanje se ji je poslabšalo, zato so jo poslali k strokovnjaku za pljučne bolezni. "Ko je stetoskop položil na moj vrat, sem videla 'o, sra*** obraz'. Ni skrival, da je z mano nekaj narobe.“ Zdravnik ji je zaukazal, da mora odpovedati vse načrte. Kar en mesec ni smela potovati z letalom.

Odmor in nova zdravila so Oprah na srečo pomagali. "Ko sem prišla k zdravniku, se mi je trikrat zahvalil za to, da sem ozdravela,“ je še povedala zvezdnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.