Organizatorji nad Zalo in Gašperja: "Ne bomo se pustili izsiljevati“

Foto: Anže Petkovšek Prihod Zale in Gašperja iz Evrovizije.
Foto: Anže Petkovšek Prihod Zale in Gašperja iz Evrovizije.
Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta Slovenijo letos uspešno zastopala na Eurosongu, sta na svojem profilu na družbenih omrežjih sporočila, da ne bosta nastopila na TrNOVfestu.
Oglej si celoten članek

Zakaj, nista napisala, sta pa vsem, ki so že kupili vstopnice, svetovala, naj se obrnejo na organizatorja.

Bolj zgovoren je bil organizator dogodka, Center Slovanskih kultur France Prešeren. "Morda ste že zasledili, da sta Zala Kralj & Gašper Šantl danes odpovedala nastop in brez opozorila odpovedala TrNOVfest dogodek na naši Facebook strani. Organizatorji se žal ne moremo in ne bomo pustili izsiljevati z višanjem že dogovorjenega honorarja po objavi programa in raje iščemo primerno zamenjavo, Zali in Gašperju pa so vrata odprta v kolikor bosta prvič nastopila za prvotno dogovorjeno ceno. Vsem 24 kupcem vstopnic bomo povrnili kupnino in jim podarili še eno vstopnico za dogodek po lastni izbiri,“ so zapisali na Facebooku in objavili tudi sporočilo, ki so ga dobili od Zale in Gašperja, ki sta se se poskušala dogovoriti za novo "pogodbeno vrednost“. "Prosim, razumi, da smo ekipa in da se moramo skupaj odločati, kaj je za nas najbolje, zato so zdaj pogoji drugačni,“ sta sporočila. Iz sporočila je razvidno, da dobijo nastopajoči delež od prodanih kart, določena pa je bilo tudi minimalno plačilo.

Zala in Gašper bi morala nastopiti 27. avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 21:57 6. Avgust 2019.

    On je tak kljukec kot, da ne bi znal do pet šteti...Zala ga je imela s seboj namesto plišastega medvedka...na …

  • 16:36 6. Avgust 2019.

    Kokrkol pogledas...on bi bil dober kt boks vreca...ona pa...za pofukat....na polno...

  • 15:31 6. Avgust 2019.

    Od zurnala se pricakuje objektivno porocanje. ali pa morda ne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.