Orlando Bloom se je zbal za svoj penis

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Orlanda Blooma med snemanjem filma še nikoli ni bilo tako strah.
Oglej si celoten članek

Igralec Orlando Bloom se je med snemanjem filma Unlocked zbal za svojo moškost. Zvezdnik je namreč znan po tem, da želi večino akcijskih prizorov posneti sam, tokrat pa mu je bilo kar malo žal, da delo ni prepustil dvojniku.

Njegov soigralec v prizoru je bil namreč rotvajler … "Strašno je bilo. Pes me je potiskal proti tlom. Njegov vodnik ni dobro govoril angleško, rekel je le, naj rok ne dajem ven. Roko, ki jo je pes zgrabil in stresal kot nor, je varoval le kos kartona. Sicer imam rad pse in me ni strah. Tokrat pa me je bilo, saj sem pomislil: 'Kaj bo, če zgreši roko? Moje telo ima več dolgih delov,“ je povedal 40-letnik, ki ga vloga MI5 agenta sprva ni zanimala, saj je pri branju scenarija dobil občutek, da gre za zelo nezanimiv lik. Režiser pa si je Blooma tako želel, da mu je dovolil, da scenarij kar sam spremeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:01 28. April 2017.

    Ja, ja..., vsikak ima Orlandeh mnogo isturenih dijelova, pogotovo rogova, nabijenih od nezadovoljnih puca...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.