Orlando Bloom v objemu 12 let mlajše lepotice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po razhodu s pevko Katy Perry je Orlando Bloom očitno očaral rjavolaso igralko Nino Dobrev.
Oglej si celoten članek

Rodila se je nova ljubezen med dvema igralcema. Po razhodu s Katy Perry je igralec Orlando Bloom očaral 12 let mlajšo igralko Nino Dobrev. S to se, kot piše revija People, poznata že dlje časa, a njuno prijateljstvo se je v nekaj več razvilo šele pred kratkim.

"Že nekaj časa sta skupaj in njune zveza je zelo sproščena," je povedla neimenovani vir blizu igralcu. Pred nekaj dnevi so Orlanda videli na enem najbolj priljubljenih festivalov v ZDa, na Coachelli, kjer pa so ga videli v družbi neke druge mladenke. Na tem festivalu naj bi bila tudi Nina Dobrev, piše People.

Ko je bil Orlando še v zvezi s Katy Perry so ga paparaci v nekem klubu ujeli s pevko Seleno Gomez in zdi se, da je bilo ravno to povod za njun razhod, čeprav o tem nista prav veliko govorila. "Preden govorice in ugibanja uidejo nadzoru, lahko potrdim, da sta se Orlando in Katy odločila, da si bosta vzela čas zase in da si bosta dala nekaj prostora in časa," je takrat zapisal medijski predstavnik in tako potrdil, da je njune zveze resnično konec.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.