Orlando moral lulati v steklenico

Foto: Žurnal24 Manekenka je imela igralca na kratki vrvici. (Foto: Flynet)
Med večurnim porodom soproge igralec Orlando Bloom ni smel na stranišče.
Oglej si celoten članek

V prvih dneh letošnjega leta je manekenka Mirand Kerr povila sinka. Ker pa je rojevala dolgih 27 ur, je v tem času svojemu možu Orlandu Bloomu prepovedala uporabo stranišča.

V televizijski oddaji pri Conannu O'Brienu je razkrila, da je imela naravni porod, da v 27 urah ni dobila niti kapljice proti bolečinam, saj je bila odločna, da bo zmogla. Orlando je bil ob njej ves čas, kar pa je znalo biti zelo mučno.

"Ob meni je bil ves čas, nisem mu pustila, da bi šel na stranišče," je priznala. Začudeni voditelj jo je vprašal, ali ni to malce ekstremno, ona pa mu je pritrdila ter pojasnila, da je pač lulal v steklenico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.