Oropali igralko Charlize

Foto: Žurnal24 Bo dobila vlogo?
Igralki Charlize Theron so neznanci vlomili v hišo na Beverly Hillsu. Kaj so odnesli, še ni znano.
Oglej si celoten članek

Neznanci so v Hollywoodu oropali hišo oskarjevke Charlize Theron, je sporočila losangeleška policija. Roparji so v igralkino hišo vlomili že minuli teden, vendar policija primer še preiskuje, zato za zdaj ni znano, kaj so dolgoprstneži igralki odtujili in kdo je o vlomu sploh obvestil policijo.

Predstavnica Theronove za stike z javnostmi Amanda Silverman v ponedeljek še ni dala podrobnejših podatkov, ki bi razkrili, s čim so se okoristili neznani storilci, ki so v hišo vlomili minulo sredo. Prav tako ni znano, ali je bila igralka med ropom doma.

32-letna Theronova je svojo igralsko kariero začela v Južnoafriški republiki, od koder tudi prihaja, oskarja pa je prejela za vlogo serijske morilke v filmu Pošast. Med njenimi vlogami velja omeniti tudi vlogi v filmih North Country in Hišni red.

Ropi po domovih na hollywoodskih gričih pa niso tako redki. Samo letos sta žrtvi tatov postala Faith Hill in Tim McGraw, saj so z njunega doma februarja letos odnesli nedoločeno vsoto denarja. Prav tako so vdrli v dom Johna Taylorja, kitarista skupine Duran Duran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.